EXUVIANCE/NEOSTRATA

Exuviance/Neostrata er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde.

Både forskning og udvikling foregår i Princeton i New Jersey i USA, og virksomheden indtager en førende position inden for udvikling af forskellige sammensætninger, som indeholder virksomhedens egne innovative opdagelser: AHA, PHA, NeoGlukosamin og Aminofil samt andre veldokumenterede ingredienser inden for hudpleje.
Virksomheden bag Exuviance blev grundlagt i 1988 af Dr. Eugene Van Scott, der er dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale.
De to traf hinanden i 1969 på Temple University i Philadelphia i Pennsylvania.Dr. Van Scotts interesse for at udvikle en måde at regulere nydannelsen af hudceller gjorde, at han kom i kontakt med Dr. Yu, der studerede de kemiske og biomedicinske aspekter af bestemte hudsygdomme.

Deres fælles interesse for hudens nydannelses- og fornyelsesproces endte med at blive hjørnestenen i mere end 50 års dermatologisk forskning og udvikling. Dr. Van Scott og Dr. Yu er internationalt anerkendte, dermatologiske autoriteter, og deres forskningsresultater er igen og igen blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner.
Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød.

Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

SE PRODUKTER FRA

EXUVIANCE/NEOSTRATA

0
No products in the cart