MAKE UP

Vidste du at Lysterapi kan forbedre din huds udseende på en effektiv, men samtidig yderst behagelig og afslappende måde.

Med klinisk dokumenteret effekt er Beauty Angel ELT lysterapi en aktiv behandling, som er i stand til at øge, forbedre og balancere hudens celler for
en glat, ensartet og mere ungdommelig hud.

// 325 DKK

VEJLEDNING I MAKE UP

Er du nybegynder i make up eller måske bare ønsker nogle nye tip og tricks til make uppen, så er det denne behandling du skal vælge. Her gennemgår vi alle aspekter i at ligge en flot, naturlig og holdbar make up.
Her har vi også tiden til at gå mere i dybden med et bestemt ønsker fra dig det kunne være øjenmake up du synes er svært eller holdbarheden du kæmper med.

// 375 DKK

FEST MAKE UP

Skal du til stor fest og ønsker make uppen skal være helt perfekt, men også holde hele aftenen, så er en fest make up lige noget for dig.
Vi starter med at gennemgå dine ønsker for looket. Denne fest make up er også for dig der ønsker et mere naturligt resultat men hvor det stadig holder hele aftenen.

// 549 DKK

BRUDE MAKE UP INKL. PRØVE

Skal du giftes og ønsker en make up der passer til dig og du føler dig tilpas i? så er det en brude make up du skal vælge.
I ugerne op til den store dag bookes der tid til en prøve make up så vi kan finde de rigtige farver og look.

// 1795 DKK

BRUDE PAKKEN

Skal du giftes og ønsker den ultimative forkælelse og foberelse til den store dag, så er det brude pakken du skal vælge.

 

Indeholder:
  • OXHOLM SIGNATUR FACIAL 90 MIN
  • OXHOLM SIGNATUR BROWS & LASH LIFT DELUXE
  • BRUDE MAKE UP INKL. PRØVE MAKE UP
VÆRDI: 2369 DKK
0
No products in the cart